februari 5, 2022

Zwangerschapsshoot Maaike en Freek

Het was zaterdagochtend 7.15 uur, ik kreeg een berichtje van Maaike en Freek. Ze waren met spoed op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot. De fotograaf die zij geboekt hadden had helaas af moeten zeggen wegens Corona. Echt heel erg jammer voor ze. Gelukkig had ik die zaterdag nog vrij en kon ik een shoot met ze plannen. Heel fijn dat ik het op deze manier voor een collega kon overnemen, maar voor mij ook extra druk, want weet je bent gewoon niet de fotograaf die zij in eerste instantie gekozen hadden. Ik wil het dan ook extra goed doen, om het een beetje goed te maken voor ze.

Terug naar die zaterdag, jeetje wat een weer, het was zo wisselvallig, de weerapp veranderde continu van voorspelling. Vlak voor de afgesproken tijd, besloten we het er toch op te gokken met het idee; ‘vandaag heb je en morgen is ook nog maar de vraag wat het dan wordt’. Op de parkeerplaats was het nog spannend, het regende nog, maar gelukkig zagen we na even wachten dat het begon op te klaren en zijn we naar het water gaan wandelen. Wat hebben we uiteindelijk een fijne shoot gehad! Ik deel graag wat beelden met jullie.

SHARE THIS STORY