november 29, 2020

Waarom ik altijd alle foto’s lever

Voor ons fotografen is het altijd een best lastige afweging. Gaan we voor verschillende pakketten met een verschillend aantal foto’s of gaan we voor een all-in prijs. Zoals jullie misschien wel weten werk ik met het laatste, een all-in prijs waarbij je alle foto’s krijgt. Okee, álle foto’s zijn het natuurlijk nooit, want geloof me je wilt niet álle foto’s. Zo doe ik wel eens een creatief experiment wat niet helemaal geslaagd is of pakt een foto niet zo voordelig uit voor iemand. Ik bedoel we kennen allemaal die foto’s van onszelf…. Kortom, ik lever alle door mij goedgekeurde foto’s, waar ik volledig achter sta en iedereen naar mijn mening gewoon super mooi op staat!

Nu zal je misschien denken: ‘Maar Lisa bedrijfstechnisch is het toch slimmer om met pakketten te werken?’ Heel eerlijk, ja dat klopt, qua verdienmodel is het regelmatig beter, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen. Voor mij horen de foto’s bij jullie en er kunnen altijd momenten voorkomen dat je denkt, had ik die foto nu ook maar. En daarbij, zulke mooie foto’s weggooien, omdat jullie er slechts een aantal kunnen kiezen, dat voelt als zo zonde. Mooi materiaal wat bij mij in de prullenbak belandt, nee dat past echt niet bij me. Dus ja, om een lang verhaal kort te maken, het is eigenlijk puur een principe kwestie dat ik jullie alles lever, gewoon omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen om jullie foto’s weg te gooien.

blij meisje in het zand

TAGS

SHARE THIS STORY