FOTOGRAAF, MAMA, GENIET VAN DE KLEINE DINGEN

Over de fotografe

Lisa Ronde

Ik ben Lisa, getrouwd en moeder van twee kleine mannen. Samen wonen wij in Berghem (Brabant), een dorpje vlakbij Oss. Tijdens mijn eerste zwangerschap zocht ik op internet naar inspiratie voor foto's die ik ook van mijn eigen kindje wilde maken. Super mooie foto's en uiteindelijk een prachtig album (die er overigens nog steeds niet is, haha) dat wilde ik erg graag. Ik was hier zo erg mee bezig dat mijn man mij, voor mijn verjaardag, een cursus newbornfotografie cadeau gaf. Het beste cadeau ooit :) Ondanks dat de cursus niet helemaal aansloot bij mijn stijl, ontdekte ik dat ik fotografie echt ontzettend leuk vond en hier meer mee wilde doen. Van het een kwam het ander en zo ben ik uiteindelijk beland waar ik nu ben!

Dingen waar ik gek op ben

Strand
Gezinsshoot

REIZEN

THEE

HET STRAND

MIJN GEZIN

VOOR MIJ ZIJN FOTO'S ZO BELANGRIJK OMDAT

ZE EEN VERHAAL VERTELLEN, EEN EIGEN VERHAAL<

Vroeger kon ik dan ook uren bladeren in fotoalbums. Zo vond ik het prachtig om te zien hoe verliefd mijn ouders naar elkaar keken op hun trouwfoto's, hoe trots ze naar ons keken toen we net geboren waren en hoe klein we waren. Als hopeloze romanticus iets waar ik mega van kan genieten!

Foto's zeggen zoveel. Ze geven liefde en connectie weer, maar ook een stukje geschiedenis. Want zeg nou zelf, je hebt je vast ook wel eens verbaasd over de kapsels en kleding die ze, of zelfs jij, vroeger droegen. Voor mij de reden om jullie te fotograferen hoe jullie zijn , in de kleuren zoals ze zijn. Zodat ook jullie verhaal voor altijd verteld kan worden.

FEATURED:

ONLINE PRESENCE:

GREEN WEDDING SHOES

STYLE ME PRETTY

HARPERS BAZAAR

AWARDS:

WEDDINGS MAGAZINE

FEARLESS AWARDS

2018 IWP OF THE YEAR

TOP 30 RISING STAR

TRAVEL DATES

MYSTIC SEMINARS

SEPTEMBER 21 : 2019

1.

TOKYO - JAPAN

BURN WORKSHOP

NOVEMBER 15 : 2019

2.

MILAN - ITALY

COSMOS GATHERING

MAY 20 : 2019

3.

PARIS - FRANCE

RURAL WORKSHOP

AUGUST 8 : 2019

4.

BARCELONA - SPAIN

ONTDEK MEER

GEZIN

ZWANGERSCHAP

NEWBORN

Samen op ontdekking

GROTE AVONTUREN BEGINNEN KLEIN

Zo lief, zo klein, zo bijzonder