juli 3, 2022

Loveshoot Aniek en Lorenzo

Bij het opruimen van mijn schijfjes kwam nog zoveel leuks tegen, waaronder mijn allereerste loveshoot ooit. Ik ontmoette Aniek tijdens een cursus social media en zij had wel interesse in een loveshoot met haar vriend. Super leuk, maar ja ik had het nog nooit gedaan. Dat was het proberen waard! Om me goed voor te bereiden volgende ik een online loveshoot cursus bij Joyce Jacobs fotografie, een hele andere tak van sport, maar ook heel leuk. Op een mooie zomeravond trof ik Aniek en Lorenzo bij het Cadettenkamp in Breda. En wat hadden we een prachtige lucht, heel gaaf! Of het geslaagd was? Zeker wel, kijk snel verder naar de beelden van deze shoot 🙂

En weet je wat helemaal tof was? Ongeveer een jaar later mocht ik terugkomen bij Aniek en Lorenzo voor een newbornshoot van hun dochtertje! Deze shoot vind je hier.

SHARE THIS STORY