FAQ

boekje voorlezen met mama

NEWBORNSHOOT

ZO LIEF, ZO KLEIN, ZO BIJZONDER

Haha wat doe je nu gezinsshoot Sint-Oedenrode

GEZINSSHOOT

SAMEN OP ONTDEKKING

slapende baby rust newbornshoot

NEWBORNSHOOT

ZO LIEF, ZO KLEIN, ZO BIJZONDER

Familieshoot golden hour Herperduin

GEZINSSHOOT

SAMEN OP ONTDEKKING

ouders kijken elkaar aan gezinsshoot

GEZINSSHOOT

SAMEN OP ONTDEKKING

5 5

FAQ

antwoord:

vraag:

Wanneer je een shoot boekt, dan krijg je een brochure met uitgebreide kledingtips. In het kort; ik vind het belangrijk dat jullie iets dragen waarin jullie je fijn voelen. Effen kleding, in lichte en/of natuurlijke kleuren, staat vaak het mooist op foto's. Ook stoffen met textuur geven een mooi beeld. Daarnaast zorgt lichtere kleding voor lichter ogende foto's en zorgt donkere kleding voor wat meer donker ogende foto's.

WAT VOOR KLEDING MOETEN WE AANTREKKEN TIJDENS EEN SHOOT?

antwoord:

Vraag:

Helaas schijnt de zon niet altijd, maar ook met bewolkt weer kunnen we prachtige foto's maken! De shoot gaat dan ook altijd door, tenzij het regent of sneeuwt. Mocht het laatste het geval zijn plannen we snel een andere datum!

WAT DOEN WE ALS DE ZON NIET SCHIJNT?

antwoord:

vraag:

Mijn voorkeur gaat uit naar locaties met diversiteit, dus bijvoorbeeld zand en heide. Zelf fotografeer ik bijvoorbeeld graag op de Herperduin of de zandverstuiving in Rosmalen. Mochten jullie een eigen voorkeur hebben met betrekking tot de locatie, dan denk ik graag met jullie mee wat de mogelijkheden daar zijn.

WAT ZIJN MOOIE LOCATIES?

antwoord:

Vraag:

De tijden zijn afhankelijk van de tijd van het jaar. In de winter zal ik vanwege het licht bijvoorbeeld later op de dag afspreken, dan in de zomer. Bij het boeken van een shoot zal ik aangeven wat een goede tijd is om af te spreken.

OP WELKE TIJDEN KUNNEN WE AFSPREKEN?

anTWOORD:

vrAAG:

De foto's ontvangen jullie binnen 4 weken via een eigen gallerij op het door jullie opgegeven e-mailadres.

WANNEER EN HOE ONTVANGEN WE DE FOTO'S?

antwoord:

Vraag:

Jullie mogen na ontvangst van de foto's deze overal voor gebruiken. Deel je de foto's op social media? Dat vind ik hartstikke leuk, maar deel ze dan alleen zoals ik ze je geleverd heb (met andere woorden doe er geen eigen filters e.d. over). Ook zou ik een naamsvermelding erg op prijs stellen.

ZIJN WE VRIJ OM DE FOTO'S TE GEBRUIKEN?

Vraag:

antwoord:

WORDEN ONZE FOTO'S GEBRUIKT OP JOUW WEBSITE / SOCIAL MEDIA / BROCHURES E.D.?

De foto's die ik gemaakt heb tijdens een fotoshoot kan ik gebruiken voor promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan gebruik op mijn website, social media en/of drukwerk. Mochten jullie bezwaar hebben tegen het gebruik van (bepaal)de foto's, kunnen jullie dit laten weten per e-mail.