november 15, 2020

Dé programma’s om te kijken tijdens het editten

Eigenlijk had ik een hele andere blog op de planning, maar aangezien we allemaal steeds meer binnen zitten, is er geen betere blog die ik vandaag kan plaatsen dan deze.

Ik heb, en volgens mijn ben ik daar niet de enige in, de gewoonte om een serie op te zetten wanneer ik aan het editten ben. Heerlijk om op de achtergrond ook lekker een serie of televisieprogramma te volgen. In de praktijk is het vaak een filmpje voor de kinderen wat op staat, maar als ik alleen ben tijdens het editten, zijn dit mijn absolute favorieten:

Kopen Zonder Kijken

Eigenlijk is dit een televisieprogramma, maar wat een toffe. Voor wie het niet kent, bij dit programma kunnen mensen die op zoek zijn naar een huis de zoektocht én aankoop uit handen geven. Ze geven de makelaar van het programma een budget en wensenlijstje en wanneer hij een huis heeft gevonden, mogen ze zonder het gezien te hebben tekenen bij de notaris. Nadat het contract gesloten is, mogen de stellen gaan kijken bij het huis. En pff dit seizoen, hebben en ze wel heel vaak een echt bouwval aangekocht… Maar wat ze er dan van kunnen maken, echt super gaaf! Niet alleen het verbouwen, maar ook de styling, ik vind dat altijd zo inspirerend. Het lijkt me sowieso altijd heel tof om een huis helemaal op te knappen en helemaal naar eigen wens te maken, dus om te zien wat dan kan, vind ik echt super. En ja dat daadwerkelijk zelf een keer gaan doen, komt steeds hoger op de wishlist.

New Amsterdam

Vroeger wilde ik altijd arts worden, daar is niks van terecht gekomen, maar ziekenhuis series hebben nog steeds mijn voorkeur. Toen ik zag dat mijn favoriete Black List acteur Ryan Eggold, de hoofdrol kreeg in deze serie, kon ik niet wachten om te kijken. New Amsterdam gaat over Max (Ryan Eggold) die de nieuwe directeur wordt van New Amsterdam, een openbaar ziekenhuis in New York. Max heeft echt alles over voor het ziekenhuis en zijn patiënten en breekt alle regels om betere zorg te regelen. Ik hou van zulke dingen, waar dit allemaal kan en vaak ook goed komt. Ondertussen ben ik al bijna door de hele serie heen, maar meer seizoenen staan al op de planning, kan niet wachten 🙂

The Bold Type

Een hele tijd heb ik de serie Younger gevolgd (ook een aanrader trouwens) . Nu kreeg ik op Videoland de melding ‘als je Younger leuk vindt, ben je misschien ook geïnteresseerd in deze series’ waardoor in the Bold Type vond. Eigenlijk vind ik hem niet helemaal geschikt om op de achtergrond te volgen, want ik wil er echt niks van missen, maar hij is zo leuk dat deze niet in mijn lijstje mocht ontbreken. The Bold Type gaat over drie vriendinnen die samen bij een tijdschrift werken. Zonder al teveel te verklappen, een serie vol romantiek, mode en maatschappelijke problemen. Het doet me ergens denken aan een mix van Sex and the City en Gossip Girl, echt een serie om niet te missen.

foto van moeder en kind voor bewerkingfoto van moeder en kind na bewerking

TAGS

SHARE THIS STORY